Driven säljare till Mek & Maskin i Vimmerby

Driven säljare till Mek & Maskin i Vimmerby

AB Mek & Maskin är grunden till våra nöjda och återkommande kunder. Hos oss är kunden alltid i centrum med service utöver det vanliga. Du har som säljare hos oss nöjet att arbeta med ledande och professionella produkter för vård och underhåll av mark- och grönytor. Du har helhetsansvar från avtal och leverans till eftermarknad.

Till vårt team i Vimmerby söker vi en aktiv och driven säljare som älskar att göra affärer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kundvård
  • Aktiv nykundsbearbetning
  • Affärsutveckling, nya marknader
  • Offertarbete
  • Upphandling och avtal
  • Leverans
Vi söker dig som har ett naturligt driv för att lyckas. Du är lagspelaren som också kan arbeta självständigt med hög aktivitets- och initiativkraft. Kanske arbetar du idag som säljare som med lyhördhet löser kundens behov. Du driver och ansvarar för affärerna från kundmötet och avtal till leverans.

Absolut viktigast är dina personliga egenskaper för att lyckas. Du är uthållig och målmedveten i ditt agerande. Du är passionerad kring det du gör och du vet att affärerna tillkommer ute hos kunderna. Naturligtvis har du körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

I denna rekrytering samarbetar Mek & Maskin med Codeq. Information om tjänsten och utmaningarna lämnas av rekryteringskonsulterna Daniel Segerfeldt 0708-10 73 90 eller Magnus Ryberg 0702-71 69 77. Du ansöker om tjänsten på codeq.se senast 2021.05.17
  • Placeringsort: Vimmerby
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Tillträdesdag: Enlig överenskommelse
  • Övrigt: Körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Daniel Segerfeldt
Telefon 0706702585
Område Vimmerby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mek & Maskin Markvårdsmaskiner startade 1985. Flera av företagens kunder verkar inom offentliga sektorn samt inom företags- och privatmarknaden. Vår röda tråd är service utöver det vanliga med kunden i centrum.

Vi är en totalleverantör av professionella maskiner för markvård och grönyteskötsel där vi representerar ledande märken av högsta kvalité . Hos oss hittar du bland annat redskapsbärare, gräsklippare, kompaktlastmaskiner, kompakttraktorer, elbilar, professionella högtryckstvättar och mycket mer. Vi löser våra kunders behov genom att erbjuda funktionell markvård där vi medverkar i hela processen inklusive planering, rätt investering och eftermarknad.