CNC-reparatör till Ljunghälls Underhållsavdelning

CNC-reparatör till Ljunghälls Underhållsavdelning

Vi utlovar en varierad, utvecklande roll med en stor portion problemlösning kopplat till teknik i en organisation med framåtanda. Låter det som din nästa utmaning? Har du tidigare arbetat med reparation, felsökning och löpande underhåll av Mazakmaskiner och vill bredda din kunskap och utvecklas i ett företag med en rad olika maskiner, allt från stora pressar till toppmoderna bearbetningslinor? Då tycker vi du ska läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-reparatör arbetar du med löpande service och reparationer av våra bearbetningsmaskiner, både akut felsökning, reparationer, förebyggande underhåll och service. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. Du har en aktiv roll i förbättrings- och utvecklingsarbete för ditt område och håller kontinuerlig kontakt med leverantörer.
Det finns även en trygghet i att kunna vara sig själv och säga sin åsikt vilket ses mycket viktigt för att utveckla verksamheten tillsammans. Nyfikenhet, lagarbete och en god sammanhållning genomsyrar gruppen.

Vi erbjuder dig...
  • ...en utvecklande och varierande tjänst
  • Ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda
  • Möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är dagtid, men eftersom vår verksamhet är igång dygnet runt förekommer även skiftgång samt arbete utöver dagtid. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma.

Din profil

För den aktuella tjänsten söker vi dig som har:
  • någon form av verkstadsutbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper som vi bedömer likvärdiga
  • flera års arbetslivserfarenhet inom reparation och/eller underhållsarbete inom industri
  • dokumenterat god teknisk allmänkompetens
  • flera års erfarenhet av Mazak är ett krav
  • meriterande med dokumenterad kunskap om t.ex. Heller, Grob, DMG Mori
  • god erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll
Som person...
...är du självgående och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga. Samarbete mellan avdelningar förekommer och det är därav viktigt att du som person är flexibel och kan kommunicera och göra dig förstådd i en komplex miljö. Ljunghäll är en internationell koncern där samarbeten och kunskapsutbyte mellan de olika siterna förekommer. Vi ser därför att du kan göra dig väl förstådd på både svenska och engelska.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ansökningsförfarande

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Ljunghäll med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Rasmus Rosander, Rasmus.rosander@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Vill du veta mer om Ljunghälls tillverkningsprocess? Gå in via länken: https://www.youtube.com/watch?v=CcafQoVD2GY