Säljare till östra Småland

Säljare till östra Småland

Linde Material Handling söker en säljare till östra Småland. Brinner du för att göra affärer och är redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

I rollen som säljare hos oss ingår du i ett team av erfarna säljkollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan med målsättningen att öka lönsamhet och marknadsandelar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljare kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i ditt säljdistrikt. Du skapar förståelse för kundernas behov samt hittar rätt lösningar som ger mervärde för kunderna och vår organisation. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen.


Vem är du?

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom marknad, försäljning, teknik eller liknande. Du bör ha ett par års framgångsrik säljerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning. Du har ett stort intresse för teknik och har förståelse för maskiner i olika storlek. Du har en god administrativ förmåga och behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss har du förmågan att fatta affärsmässiga beslut och trivs med frihet under ansvar. Du arbetar hårt för att lyckas och har ett stort driv. Som person är du utåtriktad, lyhörd och skapar goda relationer.

Övrig information

I tjänsten rapporterar du till regionchef för Region Mitt.

Frågor om tjänsten besvaras HR Business Partner Sandra Södersten på 070-203 07 45.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 19 februari 2020.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se