Vi söker driven och engagerad säljare!

Vi söker driven och engagerad säljare!

Vår kund i Vimmerby söker nu förstärkning till sin säljorganisation genom tjänsten medierådgivare / säljare till Vimmerby Tidning.

Du erbjuds ett fritt jobb med stort ansvar med möjlighet att påverka din vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Vårt uppdrag är att erbjuda och leverera effektfulla lösningar inom marknadsföring och media. Det kan vara allt från kommunikationsstrategier till effektfulla kampanjer. Till din hjälp har du en stor bredd av både digitala och analoga kanaler och produkter att välja på.

Roll och ansvarsområden
Som säljare hos oss agerar du medierådgivare och ingår i en högpresterande grupp där arbetsmiljön sätts i fokus och dina kollegor spelar en viktig roll. Du ansvarar för att utveckla och vårda befintliga kunder och erbjuda nya kunder våra tjänster.

Du jobbar med följande arbetsuppgifter:
 • Förvärva och erbjuda våra tjänster till nya kunder
 • Utveckla och vårda befintliga kunder
 • Rådgivning, analysering och planering inför och tillsammans med kund
 • Uppföljning och utvärdering av genomförda kampanjer kopplat till kampanjmål
 • Delta i workshops internt/externt tillsammans med specialister.
 • Vid behov ingå i mixat team av specialister och medierådgivare vid säljpitcher av nationella annonskampanjer
Om dig
För att lyckas i din roll är det viktigt att du är pålitlig, prestigelös och inger ett stort förtroende. Du lever och andas relationsbyggande försäljning och har ett brinnande intresse för marknadsföring. Du är som person noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Har stor social kompetens och lätt för att skapa och vårda kontakter. Du drivs av att ständigt leverera på en högre nivå än dina kunder förväntar sig. Du klarar av att arbeta både i team och enskilt med höga krav på leveransnivå och stundtals hög tidspress med många bollar i luften.

Din bakgrund kan se olika ut, du kan ha flera år inom företagsförsäljning, du kan också ha gjort något helt annat. De avgörande egenskaper vi letar efter är att du delar våra värderingar om försäljning och kundnytta.

Meriterande kompetenser men inget krav, då vi lägger stor vikt vid din personlighet
 • Kunskap om marknadsföring och media.
 • God kunskap om digital- och analog nyhetsmedia.
 • Erfarenhet av framgångsrik försäljning
 • Stor samarbetsförmåga/relationsskapande förmåga
 • Vana att arbeta i projekt med många bollar i luften
 • Högt eget driv och målfokus
 • Arbetssätt karaktäriseras av helhetstänk och proaktivitet
 • God administrativ struktur
Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (provanställning 6 månader) med placering i Vimmerby. Du kommer främst arbeta i Vimmerby, Kinda och Hultsfreds kommuner, men också med kunder över hela vårt upptagningsområde.

Start omgående.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.