Nu söker vi dig som är erfaren kaklare eller mattläggare!

Nu söker vi dig som är erfaren kaklare eller mattläggare!

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt sammansvetsat team och arbeta inom tillverkande industri med kakling eller mattläggning och samtidigt jobba i en arbetsmiljö där känslan är familjär?
Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att arbeta inom träindustrin med tillverkning av hus där tillverkning sker enligt plan till din interna kund.

Du är av stor betydelse för företaget där du kommer att få möjlighet att både utveckla dig själv och samtidigt vara delaktig i att utveckla företagets processer.

Just nu söker vi dig som har erfarenhet, utbildning och/eller ett brinnande intresse för kakling och mattläggning.

Beroende på din bakgrund, erfarenhet och kompetens kommer du att börja på den avdelning som speglar din kompetens bäst. Så var noga med att uppge i din ansökan vilka dina kompetenser är.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
  • B-körkort samt tillgång till bil är ett krav om du inte bor på orten (Gullringen)
  • God kännedom inom ritningsläsning är meriterande för alla dessa roller.
  • Hantering av spikpistol och övriga handhållna verktyg är meriterande.
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning inom kanske träteknik, bygg och anläggning eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet och utbildning inom träindustri, byggbranschen, VVS eller el sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över.

Du besitter en god fysik och trivs med att arbeta med kroppen och ser inte det inte som ett hinder att arbetet bitvis är tungt. Samtidigt har du ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral är pålitlig och äger en god förmåga till samarbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Rekrytering/Heltid/Gullringen

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna rekrytering samarbetar Bo Klok med Lernia Bemanning.
Om du är aktuell för tjänsten kommer du efter slutförd rekryteringsprocess att bli anställd med start provanställning direkt på BoKlok.

Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA.

De utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. De bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder.

BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

BoKlok har drygt 300 medarbetare i Sverige, Norge och Finland.