Lernia söker arbetsledare för uppdrag hos kund

Lernia söker arbetsledare för uppdrag hos kund

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en arbetsledare för ett uppdrag hos vår kund i Vimmebyområdet. Är du en ledare, tekniskt intresserad och redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet av gjuteribranchen och vill vara del av ett härligt team? Då är det dig vi söker!

Kompetens, erfarenheter och egenskaper

Som arbetsledare ansvarar du för avdelningens produktionsflöde, arbetsmiljö och säkerhet. Du jobbar med planering och uppföljning och hittar lösningar på eventuella störningar i produktionen. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att verksamheten bedrivs på ett effektivt sätt enligt gällande rutiner samt att planera och fördela resurser för att klara produktionsbehovet. Delar av vardagen är att samordna, leda och utveckla personalen. I personalansvaret ingår bland annat att hantera ledigheter, sjukdomsbortfall och medarbetarsamtal.

Formell kompentens
  • YTH eller YH teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Körkort
  • Erfarenhet av SAP affärssystem är meriterande
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning via Lernia/ Heltid/ Vimmerbyområdet

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bemanningssamordnare Elin Eriksson, elin.eriksson@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.