Fingerfärdiga montörer omgående till kund i Vimmerby

Fingerfärdiga montörer omgående till kund i Vimmerby

Nu söker vi omgående montörer till ett växande och spännande företag i Vimmerby.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi omgående montörer till vår kund i Vimmerby. Du kommer montera små detaljer som då ger dig fördel om du är fingerfärdig. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Vi söker till detta uppdrag främst montörer eller personer med industrivana.

Formell kompetens

Du har:
  • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med godkänt i kärnämnena.
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av montering/övrig industrierfarenhet är meriterande men inte ett krav.
  • Truckkort är meriterande men inte ett krav.
  • Utbildning inom el är meriterande men inte ett krav
Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom industrin och då gärna med montering av elektriska produkter eller annan teknisk erfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är flexibel när det kommer till att arbeta olika typer av arbetstider då det förekommer olika typer av skift samt att det kan bli ändringar av skiftgång under uppdragets gång. Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Vimmerby

Tillträdesdag

Enligt Överenskommelse.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig. Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen. Till exempel har du fem veckors semester och en garantilön - oavsett om du för tillfället har ett uppdrag eller inte. Vi erbjuder dessutom alla våra anställda friskvårdsbidrag och en tjänst för rådgivning vid personliga problem.