Personlig assistent sökes till kvinna, 33 timmar i veckan

Personlig assistent sökes till kvinna, 33 timmar i veckan

Jag är en kvinna som bor ca en mil utanför Vimmerby och har ett intresse för djur och natur. Jag söker nu en ny personlig assistent. Jag ser gärna att du är en person som är bra både på att samarbeta och på att arbeta självständigt. Du ska ha en förmåga att anpassa dig till nya arbetssituationer utifrån mina behov. Du är lyhörd och har en vilja att försöka tolka mina signaler och min kommunikation.
Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.
Jag tror att du som söker är kvinna. Det är ett krav att du har körkort och att du är rökfri. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med människor. Det är meriterande med erfarenhet av att vara personlig assistent eller motsvarande utbildning, men inget krav.

Arbetstid: Omfattning 33 timmar i veckan, schemalagd arbetstid varierar mellan vardag, natt och helg.
Tillträde: Introduktion kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse, med hänsyn för eventuell uppsägningstid.

Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge referensnummer 1419.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://jag.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (12 dagar kvar)