Fordonstekniker

Fordonstekniker

På vår anläggning i Vimmerby behöver vi komplettera vårat team med en lagspelare och söker nu en Fordonstekniker.

Om Holmgrens Bil
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om tjänsten

Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker. Du kommer att ingå i ett team med duktiga tekniker. Vår verkstad i Vimmerby är auktoriserad och där arbetar vi med varumärkena BMW, Hyundai, Nissan och MG.

Om dig
Vi är på jakt efter dig med fordonsteknisk utbildning och har minst 3 års erfarenhet. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och viljan att hela tiden bli bättre. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit.

För tjänsten krävs mycket god datavana samt B-körkort.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 20 september 2021.
För mer information om tjänsten kontakta servicechef Mattias Andersson på telefon 070-431 73 73. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.