Fordonstekniker Vimmerby

Fordonstekniker Vimmerby

Vi söker fordonstekniker till Vimmerby
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Om tjänsten
Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker med några års yrkeserfarenhet. I vår verkstad i Vimmerby servar vi främst BMW, Hyundai, Mitsubishi, Peugeot och Nissan. Har du erfarenhet från något av dessa märken är det meriterande.
  • Minst 3-4 års erfarenhet som fordonstekniker
  • Certifikat inom t.ex AC är meriterande
  • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
  • Mycket god datavana
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation. Hos oss på Holmgrens Bil finns möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 8 december 2019. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontakta platschef Mikael Käck på telefon 070-539 25 64.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.