Maskinförare sandsortering kombinerat med chaufförstjänst betong

Maskinförare sandsortering kombinerat med chaufförstjänst betong

AB Nybrogrus och Geba Betong söker för sin verksamhet i norra Kalmar län;

Maskinförare kombinerat med lastbilchaufför betong

VI ERBJUDER


Vi erbjuder en omväxlande tjänst som maskinförarare på hjullastare och grävmaskin kombinerat med chaufförstjänst på dotterbolaget Geba Betong i Vimmerby. Nybrogruskoncernen har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. Företagen är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabila ekonomier och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare, vilket även innebär att vi är en trygg och stabil arbetsgivare.
Bra kvalitet, brett sortiment, snabba leveranser, hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer.

ROLL OCH UPPGIFTER

Som maskinförare arbetar du i produktionen av framförallt sand men ibland även bergmaterial med uppgifter såsom;
  • Sandsortering på sorteringsverk med hjullastare.
  • Avtäckningsarbete i täkterna med hjullastare och grävmaskin.
  • Underhållsarbete på maskiner, sorteringsverk och övrig utrustning.
I denna roll arbetar du oftast själv och därmed självständigt på anläggningarna under ledning av platsansvarig för norra länet.
Arbetstiden är vardagar men varierande som man till viss del styr själv men med hänsyn till villkor i täkttillstånd som reglerar när produktion får bedrivas. Heltid, 40 timmar/vecka men periodvis även en hel del övertidsarbete.

Den andra delen av tjänsten är chaufför på Geba Betong i Vimmerby. I denna roll arbetar du under fabrikens driftledare med leverans av betong till bolagets kunder. Arbetstiden för denna del är väldigt varierande och styrs av kundens önskemål och upplägg. Dock enbart vardagar men med varierande start av dagen normalt vanligen 05:30-08:00 och fram tills gjutningsarbeterna avslutats för dagen, vanligen någon gång mellan 14:00-18:00.

Chaufförsdelen enl. ovan i tjänsten varierar i omfattning beroende på säsong, allt ifrån mer eller mindre hela veckor till perioder där det kan vara veckor mellan chaufförsuppdragen. När det inte är chaufförsuppdrag tjänstgör man som maskinförare med framförallt sandsortering enligt ovan.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Du är mångsidig och har en flexibel situation där du kan ha varierande arbetstider i veckorna när så krävs samt känner det inte som problematiskt om arbetsdagen inte slutar vid tidpunkt som du förväntat vid arbetsdagens början.

Förarbevis för hjullastare samt C kort är ett krav samt att Du har god vana av och känsla för att köra hjullastare. Erfarenhet av grävmaskinkörning är meriterade. Du är flexibel, ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Goda kunskaper på underhåll och svetsning är meriterande.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och "har koll" på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.

INTRESSERAD?

Välkommen att mejla Mårten Johansson på marten@nybrogrus.se för ytterligare uppgifter eller om Du har några frågor eller vill bli uppringd angående tjänsten.

Ansök snarast genom att skicka CV per mejl till Mårten samt information om Dig själv och beskriv varför just Du passar in för denna tjänst.

Sammanfattning

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, ev. först provanställning

Tjänsteställe: Geba Betong Vimmerby samt koncernens täkter i norra Kalmar län.

Arbetstid: Varierande månd.-fred., 4 alt. 5 dagarsvecka

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

Lön: Efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mårten Johansson
Email Mejla Mårten Johansson
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.geba.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Materialet används av betongfabriker, asfaltverk och byggföretag med flera, främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Företaget producerar och säljer cirka 1,5 miljon ton sand och bergmaterial per år och omsätter cirka 140 miljoner kr med 30 medarbetare. Nybrogrus har även dotterbolag i norra Kalmar län; Geba Betong samt Berg Sand Grus Småland AB. Båda i Vimmerby. Läs gärna mer om oss på: www.nybrogrus.se.