Projektledare mot VA till Vimmerby Energi och Miljö

Projektledare mot VA till Vimmerby Energi och Miljö

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Har du ett intresse inom VA? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare mot VA på Vimmerby Miljö och Energi kommer du ingå i ett team på 13 personer varav 2 är VA-ingenjörer. Du kommer arbeta med allt från utveckling av VA-verksamhet och processteknik till ledningsnät och pumpstationer.

Inledningsvis kommer du att få ta mindre delar av projekt för att bli trygg i dina arbetsuppgifter och för att kunna växa in i rollen. Hos Vimmerby Energi och Miljö ges du goda möjligheter att både utvecklas som person och i din yrkesroll. Vi ser på sikt att du vill ta mer ansvar, utvecklas inom företaget och driva större projekt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Lösa problem i befintliga Va-system
  • Utredningar
  • Förnyelseplanering
  • Kontakt med kunder
  • Kommunikation med myndigheter
  • Kalkyler och dokumentation
  • Projektering av avlopp och vattenledningar
Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning i relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
- Tidigare arbetserfarenhet ex. CAD, Datormodellering av VA-ledningar och kartsystem

Vi söker dig som är framåt och strukturerad och som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och fokuserad på kundens behov samt är en lagspelare som värdesätter kollegor och teamwork. Som person är du flexibel, hjälpsam och kan även ta egna initiativ.

Vi ser även att du har förmågan att se lösningar istället för problem och du trivs med processarbete där struktur och prioritering är viktigt.
Vi ser gärna lokal förankring eller att du brinner för bygden och strävar efter ett långsiktigt samarbete.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Vimmerby
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Vimmerby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vimmerby Energi & Miljös vision är att ge kunderna en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter.

Vimmerby Energi & Miljö levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder och tar hand om avloppet och avfallet och levererar vårt viktigaste livsmedel - rent vatten. Mer information hittar på hemsidan www.vemab.se.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.