Operatör med teknikintresse sökes!

Operatör med teknikintresse sökes!

Har du erfarenhet av kantpressning eller är utbildad CNC-operatör? Har du ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer? Sök då tjänsten hos oss redan idag!

Dina arbetsuppgifter

På arbetsplatsen kommer du utifrån ritning programmera och köra olika maskiner. Vilka maskiner beror på vad du har för erfarenhet.
Du kommer arbeta självständigt ute i produktionen tillsammans med ett gäng härliga kollegor.

Initialt får du en introduktion och chans att lära dig av en mer erfaren operatör men förväntas ganska snart att kunna arbeta på egen hand.
Arbetet erbjuder variation då man efter kunskap får chansen att lära sig flera olika avancerade maskiner och det finns stora möjligheter för personlig utveckling.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildad CNC-Operatör och/eller erfarenhet av kantpressning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av Edgecam
  • Erfarenhet av Okuma
  • Erfarenhet av att manövrera 3-axlad och 5-axlad fräs.
Du är som person noggrann, positiv och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete, strävar efter att utvecklas och bli bättre. Du tar eget ansvar, har både en vilja och förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. För att trivas med kollegorna bör du vara social, glad och uppskatta ett och annat skämt då det är högt till tak.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Vimmerby
Arbetstider: Mån - Tors 06:30-16:00, Fre - 06.30-12.00
Lön: GFL

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades år 1947 och förvärvades utav en koncern år 2011, idag består koncernen av två företag. Deras mål är att genom stark kompetens, hög kvalitet och korta leveranstider erbjuda helhetslösningar inom svets- och plåtbearbetning till lägsta möjliga totalkostnad för kunden.

De är ett företag som är genomsyrad av tillväxtvilja och utvecklingsmöjligheter. De ska vara det självklara valet när etablerade företag söker sig en affärspartner för långsiktiga affärsrelationer inom plåtbearbetning och svetsning. Vidare ska företaget vara i framkant av teknologisk utveckling inom industriell produktion.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.