Nu söker vi mekaniker till vår kund Frödinge Mejeri!

Nu söker vi mekaniker till vår kund Frödinge Mejeri!

Om tjänsten

Som vår mekaniker spelar du en viktig roll för vårt fortsatta effektiviserings- och utvecklingsarbete av vår underhållsverksamhet. Vårt UH-team består av 10-talet medarbetare med roller och funktioner som starkt kompletterar varandra och utgör det "skyddsnät" en tillverkande livsmedelsindustri behöver för att hålla driften säker!

Din bakgrund

I bagaget har du några års erfarenhet av mekanisk felsökning, reparationer och löpande underhåll, samt ett strukturerat arbetssätt.

Formell kompetens

Du har:
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
  • Körkort B
  • industriprogrammet, med erfarenhet från underhållsarbete eller utbildning som bedöms likvärdigtkunskaper i
  • svetsning i rostfritt
Personliga egenskaper

Vi ser att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning, har ett intresse av att utveckla och lösa tekniska knutar! Vi följer driften och behov som en stark service-enhet och tar del i projekt, investeringsarbeten och underhållsarbete av allmän karaktär.

Du är lyhörd mot produktion - 'kunden' som vårt UH-team servar. Du är social och har sinne för kvalitet. Du är pålitlig och modig med egen drivkraft som resulterar i förbättringsförslag och lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Frödinge

Tillträdesdag

Omgående alt enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frödinge Mejeri är ett anrikt småländskt företag med känslan för det goda i livet! I samarbete med lokala bönder och sann småländsk entreprenörsanda, påhittighet och engagemang, ligger Frödinge Mejeriers framgång!