Söker du dig till industrin eller letar nytt arbete inom industrin? Se hit!

Söker du dig till industrin eller letar nytt arbete inom industrin? Se hit!

Har du tidigare jobbat inom industrin? Är du, eller någon du känner, sugen på en ny utmaning? Då har du den perfekta chansen här! Vi söker nu dig som vill jobba inom industri i Vimmerby kommun. Sök redan idag!

Vad kommer jag att göra som industriarbetare?

Du kommer främst att jobba med montering inom metall eller trä, avsyning, gjutning, paketering eller truckkörning beroende på företag. Du behöver kunna jobba skift. Du blir anställd av Eterni Sweden AB (tidigare Monera Resurspartner) och jobbar ute på företaget.

Vad krävs för att bli industriarbetare?

Vi ser gärna att du har någon form av industrivana eller från någon industriutbildning. Du har hög ambitionsnivå och ger alltid 100% i ditt arbete. Vilja, intresse och engagemang är det som kännetecknar en Eternianställd!
  • God svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Truck- och traverskort är meriterande, men inget krav
Vi söker personer som trivs i en dynamisk miljö med många kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, positiv samt ansvarstagande, flexibel och noggrann. Du är praktisk lagd och har förmåga att kunna jobba i grupp, men även självständigt. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tar ansvar och en förmåga att kunna ta egna initiativ och ser problemlösning som en utmaning.
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.