Ljunghäll söker personal!

Ljunghäll söker personal!

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och har över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är det ledande företaget i norra Europa inom denna nisch. Moderbolaget Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Eterni Sweden AB är det största bemanningsföretaget i Vimmerby med omnejd och anställer flest personer och vi söker nu ett större antal produktionsmedarbetare för att arbeta hos vår kund Ljunghäll i Södra Vi.

Kompetenser Eterni letar efter är operatörer till smälteri och gjuteri, truckförare, CNC-operatörer, montör- och bearbetningspersonal.

Din profil
  • Meriterande med erfarenhet av industrin från tidigare arbete eller gymnasium
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Kunna arbeta skiftgång
  • Körkort och bil är ett krav om du inte bor i Södra Vi
  • Truckkort är meriterande
Du ser det som självklart att utföra jobbet med noggrannhet och kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Viktiga egenskaper för Eterni och Ljunghäll är ansvarskänsla, flexibilitet, att du har ett gott ordningssinne, god arbetsmoral och inte är rädd för nya utmaningar. Skydds- och säkerhetstänk är jätteviktigt i tjänsten och något du måste ha med dig.

Om tjänsten

Tjänsterna tillsätts i augusti och är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Ljunghäll.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström via henrik.nordstrom@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.