Ljunghäll söker gjutare!

Ljunghäll söker gjutare!

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och har över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är det ledande företaget i norra Europa inom denna nisch. Moderbolaget Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Är du engagerad och vill lära dig mer om gjutning? Se hit!

Eterni Sweden söker nu gjutare till Ljunghäll!

Eterni Sweden AB är det största bemanningsföretaget i Vimmerby med omnejd och anställer flest personer och vi söker nu ett större antal gjutare för att arbeta hos vår kund Ljunghäll i Södra Vi.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ett stort ansvar för din och andras säkerhet, såväl som ett kvalitetsansvar för de detaljer som ska levereras till kund. Det är viktigt att hålla en hög standard på produkterna, vilket du kommer att bidra till. Som gjutare krävs även en hög nivå av tekniskt kunnande, vilket Ljunghäll kommer att rusta dig med genom utbildning och praktiskt arbete.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
  • Tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från industrin
  • God teknisk kompetens och praktisk förmåga
  • Robotkunskap
  • Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt
  • Truckkort är meriterande
Som person ser vi att du är riskmedveten, ansvarstagande, driven och ambitiös. Du tar stort ansvar för ditt arbete och har lätt för att arbeta både självständigt såväl som tillsammans med andra. Att du har en positiv inställning är viktigt, likaså att du är noggrann, kvalitetsmedveten och att du klarar av ett fysiskt arbete.

Om tjänsten

Tjänsten som gjutare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Ljunghäll.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via henrik.nordstrom@eterni.se
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.