Industrielektriker till BoKlok

Industrielektriker till BoKlok

Eterni Sweden AB söker personal till elavdelningen på BoKlok i Gullringen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom el på lägst gymnasienivå och vill arbeta i produktionen där bostäderna byggs. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från firma/produktion/industri sedan tidigare.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker jobbet är en positiv och driven person med hög arbetsmoral som tycker om att utvecklas och vara med där saker och ting händer. Du är självgående, men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Om tjänsten

Tjänsten som elektriker är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar hos BoKlok Byggsytem AB. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat. Efter inhyrning på 6 månader blir du anställd av BoKlok om allt fungerar bra.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar konsultchef Henrik Nordström via 070-340 80 83 alt. henrik.nordstrom@eterni.se

Vill du bli en del av teamet som bygger hållbara hem till ett lågt pris för alla - vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Konceptet går enkelt förklarat ut på att de som bor ska få så mycket boende som möjligt - för så lite pengar som möjligt. BoKlok bygger nämligen för alla!

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.