BoKlok inom husbyggnation söker fler medarbetare

BoKlok inom husbyggnation söker fler medarbetare

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet. Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Vår kund innovativa BoKlok i Gullringen söker produktionsmedarbetare!

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Konceptet går enkelt förklarat ut på att de som bor ska få så mycket boende som möjligt - för så lite pengar som möjligt. BoKlok bygger nämligen för alla!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i produktionen där bostäderna byggs. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från produktion/industri sedan tidigare.
Det är även meriterande om du har vana av att arbeta med handverktyg av olika slag. Har du en el-utbildning från gymnasiet eller liknande i bagaget är det ett stort plus!

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker jobbet är en positiv och driven person med god arbetsmoral som tycker om att utvecklas och vara med där saker händer.
Du är självgående, men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos BoKlok. Eterni står för din anställning första 6 månaderna. Fungerar allt bra så anställs du sen av BoKlok.
Arbetstiden är förlagd till dagtid. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar konsultchef Henrik Nordström på via 070-340 80 83 alt. henrik.nordstrom@eterni.se.

Vill du bli en del av teamet som bygger hållbara hem till ett lågt pris för alla – vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Henrik Nordström
Telefon +4670-3408083
Område Vimmerby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (10 dagar kvar)