Teknisk försäljningschef till Au2mate

Teknisk försäljningschef till Au2mate

Har du erfarenhet inom automationslösningar och vill utvecklas vidare i rollen som försäljningschef? Lockas du dessutom utav möjligheten att få vara med och bidra till Au2mates tillväxtresa? Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb med mycket frihet och inflytande under ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Au2mate Sverige.

Om företagetAu2mate Sverige arbetar med behovsanpassade lösningar inom automation och industriell IT mot processindustrin i Sverige, där merparten av kunderna är ledande mejeriföretag. Företaget har genom åren utvecklat en strukturerad arbetsmetod med mycket fokus på nära kundsamarbeten och kvalitetssäkring för att kunna skapa unika automationslösningar. Au2mate startades 2001 i Danmark och finns nu i Storbritannien, Dubai, Tyskland, Australien, Norge och Sverige med totalt 130 anställda. Kulturen präglas av frihet och internationella kunskapsutbyten för att medarbetena ska få möjlighet att vidareutvecklas.

På Au2mate får du möjligheten att arbeta i ett internationellt växande företag med mycket hög nivå av professionalism och attraktiva framtidsmöjligheter, med möjligheten till delägande av Au2mate AB.

ArbetsuppgifterI rollen som säljchef ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och potentiella kunder där ditt fokus blir att utveckla långsiktiga och framgångsrika partnerskap. Dina arbetsuppgifter innefattar prospektering och kartläggning utav företag, boka möten, bearbeta kunder, förhandling, offertskrivning, överlämnande av order till projektteamet samt uppföljning och efterförsäljningsaktiviteter. Du är med i varje fas av projektet och blir en nyckelperson. En viktig del i arbetet blir att förstå kundens verksamhet då du arbetar med kundspecifika lösningar inom automation.

Vidare är du delaktig i den strategiska planeringen och utvecklingen av företaget i ett nära samarbete med dina kollegor. Du är också delaktig i marknadsföringsaktiviteter och andra säljfrämjande aktiviteter. Då du arbetar som försäljningschef kommer du också att vara delaktig i rekrytering av nya medarbetare. I rollen reser du några dagar i veckan inom Sverige, vilket är flexibelt och något som du styr självständigt.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet som ingenjör eller annan relevant teknisk bakgrund
  • Kunskap och erfarenhet av automationslösningar
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande: Erfarenhet inom försäljning
  • Meriterande: Erfarenhet inom livsmedelsindustrin, mejeribranschen
Vi söker dig som är självgående, engagerad, ansvarsfull och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du har en naturlig fallenhet för att bygga en relation till andra och du har ett starkt eget driv och besitter ett gott affärssinne. Därtill är du en god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett team med snabba och korta beslutsvägar där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vimmerby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk försäljningschef, säljchef, sälj, försäljning, teknik, automation, ingenjör, automationslösningar, system, industriell IT, mejeribranschen, mejeri, kund, affär, projekt, PLC, SCADA, rekrytering, heltid, Vimmerby, Stockholm, Au2mate
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!