Inköpschef till vår fabrik i Gullringen, Vimmerby

Inköpschef till vår fabrik i Gullringen, Vimmerby

BoKlok söker en INKÖPSCHEF

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Om dig
Du är en person som trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du drivs av att förändra och effektivisera flöden och processer.

Du har god erfarenhet av inköp, förhandling och avtalsskrivning. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Vi söker dig som är lyhörd, driven och är lätt att samarbeta med. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.

Som Inköpschef kommer du arbeta med...
  • Att säkerställa inköp, avrop och leverans av material i/till fabriken.
  • Att driva, utveckla och genomföra operativt inköpsarbetet.
  • Att samordna och planera inköp åt samtliga projekt inom ditt ansvarsområde.
  • Att stötta organisationen vid inköpsplanering, kalkylarbete och systematisk kvalitetsuppföljning.
  • Att driva och utveckla logistik och planering.
  • Att driva och utveckla vårt MPS-system tillsammans med vår projektansvarige.

Tjänsten
Som Inköpschef på BoKlok ansvarar du för att leda, driva och utveckla inköp och logistikverksamheten i vår fabrik i Gullringen utanför Vimmerby. Du är ansvarig för att säkerhetsställa att avdelningen bedrivs och utvecklas mot uppsatta mål samt se till att den dagliga driften fungerar på ett optimalt sätt. Du har personalansvar för 6 medarbetare (varav 1 chef och 5 tjänstemän). Vidare är du representant i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Fabrikschef.

En tjänst som Inköpschef erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.

Vi söker dig som har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av inköp- och logistikarbete. Meriterande är också bransch-/produktkunskap inom byggkomponenter. Vad gäller den formella kompetensen har du universitets- eller högskoleutbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi, teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Kompetens inom operativt och strategiskt inköp är ett krav.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i affärssystem och meriterande är erfarenhet av förändringsledning och chefsbefattning.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i maj eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Fabrikschef Mikael Lundin på mikael.lundin@boklok.se.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag är 2019-04-30

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.boklok.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)