Servicetekniker

Servicetekniker

Är du serviceinriktad, tekniskt kunnig och uppskattar varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då är det här rätt tjänst för dig! Nu söker Atlas Copco en Servicetekniker till Vimmerby med omnejd. Eftersom närhet till våra kunder inom distriktet är viktigt, utgår våra Servicetekniker från hemmet. Det innebär också att uppdragen huvudsakligen utförs som dagsresor, men övernattningar kan förekomma.

Din roll
Som Servicetekniker ingår du i ett team med tekniker och du rapporterar till din Servicechef. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder i ditt distrikt, men du kan också behöva täcka upp i andra delar av regionen. Du utgår hemifrån och sköter själv orderregistrering, tidrapportering, fortbildning via e-learnings, web-konferenser samt hämtar mycket instruktioner och information via din bärbara dator.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde. Arbetet omfattar service av små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder men också specialbyggda kompressorer avsedda för stålverk, processindustri och pappersbruk. Vi utför där även service av tryckluftstorkar och annan luftbehandlingsutrustning.

Din profil
Du är en mångkunnig tekniker med erfarenhet från mekanik, elektroniskt servicearbete och felsökning på maskiner. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av självständigt arbete ute hos kund. Du bör också vara van vid att ha direktkontakt med kunder. Erfarenhet av tryckluftsteknik, konfiguration och optimering av elektroniska styrsystem, felsökning av elsystem och arbete på distans är meriterande. Kylcertifikat och BE körkort är också mycket värdefulla meriter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för oss är det viktigt att du är en serviceinriktad medarbetare med en positiv inställning.
Grundläggande kvalifikationer:

  • Erfarenhet inom något av områdena mekanik, el, elektronik, fordonsteknik eller motsvarande.
  • Körkort för personbil
  • Omfattande datorvana.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Vid anställning genomförs en bakgrundskontroll och för vissa kunders räkning görs en säkerhetsprövning.

Personliga egenskaper

Du är en problemlösare som tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas högt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Dock senast den 30 juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Johan Sundelin 070 69 19 092. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Vimmerby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atlascopcogroup.com
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

Atlas Copco i Sverige hanterar försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, energilösningar, eldrivna industriverktyg och monteringssystem. Våra kunder har tillgång till en rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid.

Atlas Copco grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Stockholm

Learn more at www.atlascopcogroup.com