Hoppa till innehåll
Ansök nu
ValueOne rekryterar en person med erfarenhet av Strategic Sourcing till vår kund T-Emballage i Vetlanda. Har du arbetat några år med strategiskt inköp/sourcing och söker en roll där du får vara med och påverka och sätta din egen prägel på verksamheten, då kan T-Emballage vara rätt arbetsplats för dig.

T-Emballage är sedan 1975 en väl etablerad aktör inom förpackning, emballage och logistik. Våra kunder finns i Sverige och Norden, och vi har vårt huvudkontor och logistiknav mitt i Småland.
Vi är en del av Salix group. Under 2021 har vi tagit ett stort steg mot att tydligt fokusera på totalhållbara och kundanpassade förpackningslösningar och optimerad logistik för den nordiska industrin.


Om rollen
I rollen som Strategic Sourcingkommer du att arbeta med taktiskt och strategiskt inköp med ansvar för att säkra företagets leverantörsbas ur ett totalkostnadsperspektiv inom givna kategorier. Resor inom norra Europa, Baltikum och Sverige förekommer.
Du rapporterar till T-Emballages Supply Chain Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Aktivt söka efter nya potentiella leverantörer, genomföra konkurrensanalyser, samt analysera och hitta lösningar på helt nya produktområden.
  • Driva upphandlingar, förhandla och teckna avtal med, i huvudsak, tillverkare av förpackningsmaterial inom olika materialkategorier.
  • Säkerställa företagets hållbarhetsutveckling kopplat till leverantörsbasen.
  • Vara en viktig länk mellan utveckling, planering, leverantörer och marknad.
Erfarenhet och kompetens
För framgång i rollen som ansvarig för Strategic Sourcing är det viktigt att du har några års erfarenhet av en liknande tjänst där strategiskt och taktiskt inköpsarbete varit en del av din arbetsdag. Du bör vara van att göra upphandlingar och driva förhandlingar samt att arbeta tvärfunktionellt. Vidare tror vi att du har en högskoleexamen inom Supply Chain alternativt teknisk inriktning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i Officepaketet är ett måste. Erfarenhet av BI-verktyg som QlikView och ERP-system är meriterande.

Vi söker dig som har en stark egen drivkraft och trivs i utvecklande roller där du får bidra till att förbättra företagets processer och konkurrenskraft. Som person är du strukturerad, målinriktad och affärsmannamässig med god helhetsförståelse. Vi värdesätter dessutom en väl utvecklad kommunikationsförmåga och ett självständigt arbetssätt. Du drivs att av att arbeta med ständiga förbättringar och att utveckla affärer.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Roger Tännström på telefon: 073-504 10 11 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare