Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Servicesäljare/Reservdelar

Ansök nu
Småländska Bil är ett väletablerat bilföretag som finns på tre orter i Småland - Vetlanda, Kalmar och Växjö. Vi är agent för Mercedes-Benz person- och transportbilar samt återförsäljare för Kia personbilar. Efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och det i kombination med förändringar inom bilbranschen gör att vi behöver förstärka vårt team med en Servicesäljare/Reservdelar i vårt servicecenter.

Vill du jobba med två av Sveriges mest populära bilmärken Kia/Mercedes Benz?

Trivs du i ett högt tempo och gillar ordning & reda samt att göra det lilla extra så har vi jobbet för dig. Du är länken mellan kunden och våra tekniker som utför arbetet på bilen och är hjärtat i bolaget som förser delar till alla våra avdelningar.

Du arbetar både praktiskt och administrativt och arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad, ordningsam och ansvarstagande. Du gillar att ta egna initiativ och är lösningsorientrad och klarar förändringar som ständigt sker. Du förstår vikten av att uppträda serviceinriktat och professionellt samt säkerställer kvalité i arbetet. Då du kommer att ha flera kontaktytor på anläggningen behöver du ha en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Planering och beställning av reservdelar samt uppföljning
  • Hantering av inkommande och utgående gods
  • Försäljning av reservdelar internt och externt
  • Servera våra tekniker med reservdelar
  • Inventering
  • Förplock av reservdelar
  • Svara i telefon och på mejl samt boka bilar
  • Säkerställer att vi har rätt artiklar på lager hela tiden
Vi söker dig som har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa relationer såväl med medarbetare från egna avdelningen samt våra andra avdelningar. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Tjänsten kräver att du talar svenska i tal & skrift samt hanterar engelska på en god nivå. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en härlig arbetsplats där du har möjlighet att påverka och utveckla. Trygg och fast anställning med en fast månadslön (provanställning tillämpas) i ett välrenommerat företag som arbetar med produkter som ligger i den absoluta framkanten inom bilindustrin.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din intresseanmälan.

För mer info om tjänsten kontakta Arvin Mosalla Platschef Småländska Bil.

0383-76 37 66.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare