Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin? Nu söker vi initialt duktiga maskinoperatörer som vill vara med på en spännande resa.

Om Reviva Plastics
Revivas nyskapande tekniker med att återvinna insamlad jordbruksplast bidrar till ett mer hållbart och cirkulärt användande av ensilagefilm för våra bönder. Genom sin återvinningsanläggning förser dem sin systerfabrik, Trioworld Smålandsstenar, med granulat så att ny ensilagefilm kan produceras och därmed säkerställa ett högkvalitativt ensilerat foder för jordbruk världen över.

Under hösten kommer anläggningen i Korsberga att växa med 3 nya produktionslinjer, en sorteringsavdelning samt utökad bemanning kopplad till logistik. En spännande resa börjar således inom kort. Är du redo och har du modet att följa med?

Bakgrund och profil
Reviva söker dels dig med ett ganska nytt intresse för processindustrin, men som kompenserar bristen av erfarenhet med ett bra driv och en nyfikenhet, dels dig som är väl bevandrad inom processindustrin och har kapacitet att hantera mer tekniskt avancerade arbetsuppgifter.
Tillsammans med ditt team ansvarar du för att maskinerna är i drift dygnet runt och att ni når era gemensamma produktionsmål. Du tränas i hur materialet fungerar ihop med maskinerna, utför tester och övervakar processen för att på så vis kontinuerligt leverera högkvalitativa produkter.

Vem vi söker
Reviva har en härlig mix av medarbetare vilket bidrar till en spännande arbetsmiljö. De är aktiva i sin vardag där flexibilitet och varierande arbetsuppgifter är mer regel än undantag. De är långsiktiga i sina satsningar som görs i produktionen och i personalen. Allt för att skapa en effektiv och trivsam arbetsplats.

Arbetslagen i produktionen jobbar heltid på ett rullande 5-skiftsschema. Det är ett krav att du har en god nivå på din svenska både i tal och skrift. Sist men inte minst ett stort intresse för teknik och processindustrin.

Vi hoppas att vi har väckt din nyfikenhet och att du ska söka dig till Reviva som ett nästa steg i din karriär.

I denna rekrytering samarbetar Reviva Plastics med OnePartnerGroup, varpå all initial dialog sker med dem. Vid frågor kontakta gärna kandidatansvarig, Kevin Inal på 072 174 82 29, alt kevin.inal@onepartnergroup.se.


Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare