Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Kanonjobb för dig som är en duktig SVETSARE!

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en riktigt duktig svetsare till vår kund strax utanför Vetlanda. Detta är en hyrrekrytering, dvs. vår kund hoppas på att så småningom kunna ta över din anställning.

Arbetsdagarna består i första hand av svetsning (främst MIG) av enstycksartiklar där tålamod, precision och kvalitetskänsla är centralt. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma, och för den som är nyfiken och läraktig kan man bli upplärd på nya spännande hantverk såsom manuellsvarv eller fräs.

Hos vår kund får du ta stort eget ansvar och du har goda chanser att påverka din vardag.

Arbetet sker 2-skift.

Kvalifikationer
Är du är erfaren svetsare som vill ha en ny uppgift att bita i? Då är detta helt klart framtidsjobbet för dig! Du som söker detta jobb är en trygg svetsare som har erfarenhet med dig i bagaget. Licenser är meriterande, men ej ett krav. Att du trivs med att jobba som svetsare och att du kan leverera kvalitet är det allra viktigaste.

Som person är du tålmodig och noggrann, och du sätter stolthet i arbetet du utför. Du är såklart även en trevlig och inkluderande kollega som månar om bra stämning i gruppen.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.