Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Truckförare sökes till kund strax utanför Vetlanda

Arbetsuppgifter

Är du noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Är du en grym truckförare som fixar att köra inne på industrier och lager? Då kan detta jobbet vara för dig.

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretaget. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller bland annat orderplock, pack, service och truckkörning.

Formell kompetens

Du bör ha erfarenhet av lageradministration, lager-/logistikarbete. Du måste ha B-körkort och tillgång till bil. Truckkort som önskas ha är A1-4 samt B1-3.

Meriterande

- Traverskort

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal eller in- och utlastning. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skift/Vetlanda Kommun

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare