Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Lernia söker industriarbetare till Hydro i Vetlanda

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.

Om dig

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet som montör och industri. Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av svets eller CNC, SSG, Heta Arbeten, eller truckkort. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Kan du arbeta skift är det starkt meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Vetlanda

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Här är chansen för dig som skulle vilja jobba på ett internationellt och välkänt företag tillsammans med härliga kollegor. Vi söker just nu industriarbetare till Hydro i Vetlanda. Jobbet passar dig som är driven och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare