Konsultchef för Lernia i Vetlanda

Konsultchef för Lernia i Vetlanda

Om bolaget

Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Vi är idag Sveriges största bemanningsföretag för yrkesarbetare. Som statligt ägt bolag håller vi hög standard vad gäller värderingar, samtidigt som vi har stort fokus på att göra vinst och skapa mervärde för våra kunder.

Lernia i Vetlanda

Lernia Bemanning har funnits i Vetlanda sedan 2003, vi sitter idag i en fin anrik lokal på Storgatan i Vetlanda. Vi är ett team på fem personer med olika roller inom Lernia som tillsammans utvecklar, driver och förvaltar kontoret. Kulturen på vårt kontor präglas av öppenhet, kreativitet och humor. Lernia Bemanning har en stor del av våra kunder inom trä- och industrisektorn på höglandet. Målsättningen under 2023 är att fortsätta att växa och ta fler marknadsandelar både inom YA och Tjänstemän. Därför söker vi nu ytterligare en Konsultchef som är redo att ta sig an uppgiften.

Om tjänsten

Konsultchefens uppdrag är att arbeta med proaktiv försäljning för att skapa nöjda kunder som stannar längre och handlar mer. Befattningshavaren är ansvarig för effektiv och lönsam leverans på tilldelade uppdrag. Konsultchefen följer genom tät dialog upp kund och konsult.

Konsultchefsrollen innebär personalansvar för de inhyrda konsulter vi har samt kontakt med kunden. Vi vågar påstå att bredden du får som konsultchef är svårmatchad. Förutom relationen med kund och ledarskapet över konsulter kommer du även att jobba med rekrytering av konsulter och bearbetning av nya affärer. Därför krävs det att du gillar bredd och omväxling för att trivas med tjänsten. Du rapporterar till platschefen i Vetlanda, Thobias Josefsson.

Om dig
  • Du har respekt för människors olikheter i ditt ledarskap, och har värderingar som ligger i linje med Lernias.
  • Du har ett positivt ledarskap och får konsulterna att prestera.
  • Lernia Bemanning består av människor med olika typer av utbildnings- och yrkesbakgrunder. Vissa har lång utbildning medan andra har gått den långa vägen. I denna roll är det viktiga att du har med dig de pusselbitar som är viktiga för en konsultchef; ledarskap, försäljning, relationsskapandeförmåga och social kompetens.
  • Lernia vill vara branschledande inom digitalisering. Därför kräver tjänsten hög digital mognadsgrad och förståelse för hur digitala lösningar underlättar vårt arbete samtidigt som mervärde skapas för kunden.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och ledarskap i ditt tidigare arbete.
  • Du förväntas vara rörlig och ständigt i farten. B-körkort är därför en förutsättning.
Om vår process
  • Nedan finns en frivillig videofråga som gärna får besvaras när du söker jobbet. Klippet gör att vi får en bra bild av vem du är och behöver inte hålla någon avancerad teknisk nivå. OBS! Avvakta tills videon laddat klart innan du skickar iväg din ansökan!
  • Givetvis återkopplar vi när du sökt - antingen via mail eller telefon.
  • Vi är snabba på Lernia. Tveka därför inte med att söka, för processen kan gå fort om vi får in rätt person!
  • Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Thobias Josefsson tel: 0722541319
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

Lernia omsatte 2,9 miljarder kronor 2021 och finns över hela landet. Vi utbildade 19 000 personer och förmedlade 10 800 bemanningskonsulter. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se