Hoppa till innehåll
Om Rollen

Du blir en viktig spelare i vår nya strategi och fortsatta satsning på Sverige som marknadsområde. Ditt ansvar är att utveckla och stärka samarbetet med såväl nya kunder som befintliga kunder. Du älskar att att göra affärer och har en naturlig förmåga att uppnå dina och företagets mål.

Affärer görs ansikte mot ansikte och vi förväntar oss att du har en hög aktivitetsnivå med fysiska besök hos såväl befintliga kunder som nykundsbesök. Rollen innebär också att du ansvarar för förhandlingar, offerthantering och avslut/avtal. Du planerar dina affärsresor på ett effektivt och maximalt sätt. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Din Profil

Som person är du en naturlig lagspelare och du uppskattas för din självklara samarbetsvilja och positiva inställning. Du har en stark egen motor med förmåga att vara självmotiverande. Ditt driv och uthållighet i kombination med dina tydliga mål är kännetecknande för dig. Du är dessutom en pålitlig person.

Vi förväntar oss att du ett antal års dokumenterad erfarenhet av produktförsäljning B2B.

Erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en viktig del av ett stabilt, expansivt och norsktägt familjebolag med stora inslag av frihet under ansvar. Rollen är självständig och med möjlighet att att planera och styra ditt arbete på ett sätt som gör att du och Hydal blir lyckosam i fortsatt framgång.

Om Hydal Aluminium Profiler

Hydal består av två produktionsenheter. Pressverk med tillhörande ytbehandlingsanläggningar i Norge och en bearbetningsenhet i Vetlanda. Kärnverksamheten omfattar utveckling och produktion av kundanpassade aluminiumprofiler, från idé till färdig komponent. Vi erbjuder även ytbehandling och bearbetning i egen regi eller via nätverk av specialiserade leverantörer. Hydal Aluminium Profiler har tillverkat strängpressade aluminiumprofiler sedan 1964 och har genom åren byggt upp en stor erfarenhet och kompetens inom aluminium.

Vår kunskap är din lösning.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: hap.hydal.com

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

Rekryteringen genomförs i samarbete med STELLA Rekrytering & Ledarskap. Kontakta Rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90, för information om tjänsten och företaget.
  • Arbetstider: Dagtid
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Anställningsform: Tillsvidaretjänst
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Övrigt: Tjänsteresor med övernattningar
I denna rekrytering praktiserar vi löpande urval.
Hydal Aluminiumprofiler A/S logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Daniel Segerfeldt
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Nässjö
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga