Operativ Säljansvarig

Operativ Säljansvarig

Vi är det vi säger och vi håller vad vi lovar.
Vi levererar till kunder som befinner sig i olika branscher med behov av tekniska och innovativa lösningar av aluminiumprofiler.

Som Operativ Säljansvarig förväntar vi oss högt eget driv, alltid med kunden i fokus. Du är tekniskt intresserad och har förmågan att se helheten i affärerna. Du är delaktig i den strategiska planeringen och utvecklingen av företaget i nära samarbete med dina kollegor och du ingår i företagets ledningsgrupp. Du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planering och genomförande av marknadsaktiviteter
  • Nykundsbearbetning
  • Kundvård
  • Offerthantering
  • Budgetansvar
  • Coacha och leda säljkollegor
  • Ledningsgruppsarbete
Affärer skapas i det fysiska mötet, det är ingen hemlighet ! För att lyckas som Operativ Säljansvarig förväntas du frekvent besöka såväl befintliga som nya kunder. Du har ansvaret för hela säljprocessen, från kontakt till affär och färdig leverans. Du har förmågan att vara lösningsorienterad och innovativ. Du är också mån om internt god kommunikation och brinner för gott samarbete.

Du är självgående med stort eget driv. Vi söker dig som har erfarenhet av sälj och teknik. Meriterande är om du har god kunskap av skärande bearbetning. Du förstår att läsa ritningar och göra kalkyler samt kommunicerar ledigt på svenska och engelska i tal och skrift.

Din personlighet är av största vikt. Du har en positiv attityd och trivs med att göra skillnad och är lagspelaren som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du delar självfallet våra kärnvärden: enkelhet, tillgänglighet och pålitlighet.

Välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Hydal Aluminium med Stella Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90 eller Magnus Ryberg, 0702-71 69 77.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Övrigt: Giltigt B-körkort
Mer info
Kontaktperson Daniel Segerfeldt
Telefon 0706702585
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.