Underhållsmekaniker till Forsheda Hus AB

Underhållsmekaniker till Forsheda Hus AB

OM FORSHEDA HUS AB

Vårt mål är att vara den självklara professionella partnern för era byggprojekt. Vi agerar snabbt på utveckling och drivs av efterfrågan och våra kunders krav och förväntningar. Vår strävan som partner och leverantör är att ligga på en oslagbar nivå såväl kvalitetsmässigt som prismässigt och alltid vara det mest kostnadseffektiva valet för er vägg.

Med fokus på skräddarsydda kundlösningar och effektiv produktion jobbar vi med ständiga förbättringar och utveckling för att tillmötesgå marknadens framtida behov. Forsheda Hus erbjuder prefabricerade väggelement i högklassig nivå både pris och kvalitetsmässigt, i en effektiv och smidig kundupplevelse.

Vi investerar i vår personal, våra fabriker och vårt varumärke för att under lång tid kunna erbjuda trygghet och säkra leveranser.

Vi strävar alltid efter långsiktighet med såväl kunder som leverantörer och erbjuder samarbete i alla lägen.

Vi söker nu efter en duktig underhållsmekaniker

Är du driven, självgående och tycker om att jobba med Hydraulik och Pneumatik? Tycker du om att lösa problem och hitta bra och smarta lösningar? Vår kund erbjuder ett flexibelt arbete där man får ta mycket eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team som arbetar för att få en så effektiv fabrik som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bli en viktig kugge i företagets underhållsorganisation där du bidrar till att sköta och förbättra underhållsarbetet hos företaget. Tillsammans med dina duktiga kollegor jobbar du med reparationer samt avhjälpande och förebyggande underhåll. Arbetet bedrivs i huvudsak dagtid men visst jourarbete kan förekomma.

Kompetens:
  • Fullgjort gymnasiebetyg, gärna inom verkstadsindustri/teknik
  • Körkort B och tillgång till bil
Meriterande
  • Truckkort
  • Hydraulik & pneumatik
  • Erfarenhet som underhållsmekaniker inom verkstadsindustrin.
Bakgrund:

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande områden. Du har ett stort intresse av mekanik och teknik som har följt med dig genom arbetslivet.

Egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ. Du är händig och arbetar gärna praktiskt och är inte rädd för att ta i. Vi förutsätter att du är flexibel och ordningsam samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker denna tjänst ska även vara driven och villig att utvecklas.

Information:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.