Hoppa till innehåll
Ansök nu
Allt i Plåt växer och befinner sig i en expansiv fas. Vi söker nu ytterligare erfarna svetsare till deras verksamhet!


Allt i Plåt är ett väletablerat företag beläget i Åseda som startades redan 1945. Idag består tillverkningen till stor del av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmer kranar men försäljning av laser skurna plåtar i större eller mindre serier förekommer också. Det är ett högteknologiskt företag som har ca 100 välutbildade medarbetare och en organiserad anpassad produktionsapparat för att kunna möta marknadens skilda behov.

Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i Eternis konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare utför du olika typer av svetsarbeten på olika typer av metaller, bland annat svetsning av plattformer, hytter samt en del detaljsvetsning. Din tidigare erfarenhet som svetsare och från specifika svetsmetoder kommer att avgöra vilken metall som blir ditt huvudområde. Metoder som används på företaget är MMA, MAG och MIG.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten:

• Har du erfarenhet inom MIG/MAG-svetsning
• Har du goda kunskaper i att läsa ritningar
• Känner du dig trygg i att hantera svetsbeteckningar


Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Du är en person som tycker om att arbeta i grupp med dina kollegor. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift. För att trivas som konsult hos oss behöver du vara flexibel, självgående och ha lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter.


Du ansöker direkt på www.eterni.se 

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Åseda
Omfattning: Heltid, skiftgång kan förekomma
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare