Hoppa till innehåll
Ansök nu
Lagermedarbetare.

Eterni Sweden söker nu en lagermedarbetare till kund i Åseda. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Passar detta in på dig så tveka inte, sök redan idag!

 

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare kommer du arbeta på med  varierande arbetsuppgifter. Arbetet innebär främst godshantering, truckkörning och sortering, men rör även orderplock och övrig logistik. Du arbetar dagligen med att självständigt se till att produkterna hanteras och hamnar på rätt plats vid rätt tid. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett härligt sammansvetsat team med blandade åldrar och erfarenheter. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Truckkörning
  • Sortering
  • Inleverans
  • Orderplock


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har truckkort och har erfarenhet av att arbeta i monitor. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande ser vi detta som meriterande men inget krav. Det är viktigt att du är driven, trivs med att arbeta mot uppsatta mål och arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel. Du behöver dessutom ha förmågan att arbeta tillsammans med olika typer av människor. Arbetet är till viss del fysiskt och innebär att man står upp stora delar av dagen, då det kan bli aktuellt att även arbeta i produktionen i framtiden är det bra om man har erfarenhet av ritningsläsning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten som lagerarbetare och orderplockare är ett konsultuppdrag på heltid och med planerad start efter överenskommelse. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Mikael Fernqvist.
mikael.fernqvist@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare