Hoppa till innehåll
Ansök nu
Eterni Sweden söker Industripersonal till kundföretag strax utanför Vetlanda.


ARBETSUPPGIFTER
Vår kund behöver inom kort förstärkning på flertalet positioner inom produktionen, varför vi gärna vill komma i kontakt med dig som trivs inom industrin eller som vill byta jobb. Med stor sannolikhet kan vi hitta rätt plats och arbetstider för dig som har rätt inställning och gillar att arbeta fysiskt! I din roll som industriarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att: 

  • Maskinoperatör
  • Robotsvets
  • Av och påhängning av detaljer
  • Avsyning
  • Packning
  • Montering

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som söker denna utmaning har troligen någon form av praktisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom industri eller lager. Du är självklart praktiskt lagd, har positiv inställning och är en mycket god lagspelare. Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Du har körkort och tillgång till bil. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 2 skift, ständig eftermiddag och natt. Har du truckkort är det meriterande för tjänsten men inget krav.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Industriarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare