Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

Glädjespridare söker personlig assistent för sommaren 2023

Jag är en man på 43 år som bor själv i en lägenhet i Vetlanda. Jag är född med en funktionsvariation som gör att jag inte har mycket verbalt tal men mina assistenter upplever att jag ändå har en tydlig kommunikation. Jag sitter i rullstol och ser dåligt. Jag har ett gott humör för det mesta men kan ibland visa att jag bli arg. I mitt hem hjälper assistenten mig med alltifrån dagliga sysslor till hygien. Jag badar en gång i veckan och tro det eller ej men trots att jag inte kan stå på mina ben kan jag ändå simma själv. Jag tycker om musik och brukar spela med på min trumpet.

Vi söker dig som vill bli en del i ett starkt team. Vår starka teamkänsla innebär att man ställer upp för sina kollegor och är flexibel. Vårt arbetsklimat kännetecknas av att det är högt i tak och att man kan diskutera det mesta. Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar. Antingen jobbar man dygn eller halva dagar.
Viktigast av allt är personkemi så tveka inte att söka oavsett bakgrund!
Finns möjlighet till förlängning av vikariat.
Mer info
Kontaktperson
pia_lena_trulsson
Email
Område
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare