Trähusprojektör/hussäljare

Trähusprojektör/hussäljare

Om Företaget

Landsbrovillan är ett familjeföretag med ett 15 tal medarbetare vars specialitet är att tillverka kundanpassade villor, fritidshus och lägenheter och omsätter ca 30 miljoner.
Vår styrka är det personliga engagemanget förmågan att lyssna på och lösa kundens önskemål och behov vid byggplaneringen.

Dina arbetsuppgifter

Du driver projektet från kundförfrågan till färdigt hus. Man utgår oftast från en standardritning som man anpassar efter kundens önskemål, samt ritar fram en förslagsritning och tar fram ett kostnadsförslag och lämnar offert på objektet.
Du ritar fram bygglovsritningar och färdigställer bygglovshandlingarna samt skriver kontrakt med kunden.
Du skall behärska god svenska i tal och skrift och arbetar i huvudsak på kontoret i nära samarbete med övrig personal.
Du skall även vid behov jobba med inköp.

Din bakgrund

Du har en bakgrund i byggbranschen och är väl förtrogen med husritningar och har jobbat i cadmiljö så du kan rita fram förslag och bygglovsritningar samt även till viss del kunna ta fram produktionsritningar.
Du är noggrann, engagerad, flexibel och prestigelös i din personlighet och har en bra social kompetens samt har lätt att få kontakt med människor och är en person som man känner förtroende för.
Meriterande är om du jobbat med försäljning tidigare.
Landsbrovillan har ett gott rykte som husbyggare så det är viktigt med dina personliga egenskaper så det goda ryktet lever vidare.
Anställningen börjar som inhyrning via Wikan Personal, men för rätt person leder den fram till en anställning direkt med Landsbrovillan.

Sista ansökningsdag 2018-08-31, men vi gör fortlöpande urval så vänta inte med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att ringa Leif Håkansson,Wikan Personal AB 0381-480953.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Leif Håkansson
Telefon 0381-48 09 53
Område Vetlanda
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda.
Vår uppdragsgivare Landsbrovillan expanderar och behöver nu förstärka sin organisation med ytterligare medarbetare på kontoret.