Vi söker servicetekniker till VEBE Teknik AB

Vi söker servicetekniker till VEBE Teknik AB

VEBE Teknik AB är ett väletablerat företag som startades 1921. VEBE utvecklar, tillverkar och säljer förpackningsmaskiner för fyllning och pallettering av säckar. Våra kunder finns inom livsmedels-, foder- och kemiindustrin.

Vebe är i ett expansivt skede där vi behöver förstärka vårt Serviceteam med ytterligare medarbetare.

Som servicetekniker på VEBE innefattar det arbetsuppgifter så som montering, injustering och idrifttagning av förpackningsmaskiner. Du som person behöver vara villig att resa då tjänsten omfattar frekvent resande, både som dagsresor men också med övernattning.

Du som servicetekniker på VEBE blir en viktig del av vårt serviceteam där teknikintresse, känsla för att skruva och förstå lösningar, samarbetsförmåga och självständigt arbete är viktiga förutsättningar.

Önskvärt är kunskap i pneumatik och datavana. Eftersom mycket resor förekommer är B-körkort ett krav, därtill goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper i din dagliga kontakter i teamet och med kunder. Du utför ditt arbete med driv, god planering och känsla för helheten. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där en stor del av arbetstiden är förlagd ute i fält. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort är i Björköby.

Anställningsform/omfattning

Heltid/Dagtid

Tillträdesdag

Omgående/efter överenskommelse.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på en sök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för roller. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post kommer vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta thobias.josefsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se .
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.