Som Platschef på Swedish Match Industries har du det övergripande ansvaret för verksamheten i Vetlanda. Vi tillverkar trästickor och tryckt material för tändsticksproduktion och har en avdelning för träbearbetning och ett tryckeri. Rollen innebär helhetsansvar för att leda och utveckla verksamhet som är direkt och indirekt kopplat till produktion såsom: Produktionsledning, planering, personal, förbättringsarbete, arbetsmiljö, ekonomi. Till ditt stöd har du ca 35 engagerade och kompetenta medarbetare och lokala funktioner som inköp, planering och underhåll. Du har även samarbete och bra support från stabsfunktionerna som är placerade på vår andra produktionsenhet i Tidaholm.

Rollen är bred och din vardag kommer att pendla mellan operativ produktionsledning och uppföljning av verksamheten, kompetensutveckling, coaching av medarbetare samt att säkerställa att vår produktion är optimerad inför framtiden. Att förbättra arbetssätt kopplat till KPI:er, daglig styrning och arbetsmiljö är andra exempel på områden du utvecklar löpande.

Du rapporterar till produktionschef för Swedish Match Industries och placeringsort är i Vetlanda.

Erfarenheten

För det här uppdraget ser vi att du har ett par års erfarenhet ifrån en ledande befattning kopplat till tillverkningsindustrin. Du är en trygg och tydlig ledare med förmåga att coacha och engagera människor i din omgivning. Eftergymnasial utbildning inom exempelvis industriell ekonomi, logistik eller liknande är det meriterande, men inget krav.

Kanske har du arbetat som produktionsledare några år och känner dig redo att ta nästa kliv i din karriär. Vi tror att du har skaffat dig bra kompetens kring ledarskap, produktionsekonomi och förbättringsverktyg och trivs i att arbeta med ständig utveckling. Du behärskar svenska och engelska väl och har god IT/systemvana.

Våra värdeord är Passion, ägarskap, innovation och kvalitet och du som individ och ledare bör ha med dig det här i ryggraden. Vi söker helt enkelt dig som är både redo att utveckla och att utvecklas tillsammans med oss på Swedish Match.

Ditt nästa steg?

Stella Rekrytering & Ledarskap hjälper oss i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87 alt Christer Johansson på 070 670 23 85. Vi tar emot ansökningar löpande men då vi står inför en semesterperiod kan återkoppling komma att ske först från v32 och framåt. I den här rekryteringen kommer vi i enlighet med vår policy genomföra bakgrunds- och hälsokontroller i slutskedet av processen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm oh Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar i tio olika format, allt ifrån små fickaskar till hushållsaskar. Sammanlagt har vi ungefär 175 olika motiv på askarna och eftersom dessa kan förpackas på olika sätt blir det många fler varianter. Några av de mest kända motiven är Solstickan, Tordenskjold och The Swallow. Vi förser stora delar av världen med högkvalitativa tändstickor. Vi har 183 anställda varav 36 i Vetlanda och 147 i Tidaholm. Swedish Match Industries är ett helägt dotterbolag till Swedish Match
Mer info
Kontaktperson Elin Dresch
Telefon 0706702585
Område Vetlanda
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.