Servicesäljare / Servicerådgivare - Personbil

Servicesäljare / Servicerådgivare - Personbil

Vi söker en medarbetare till vår personbilsverkstad som gillar service, kundkontakt och att överträffa förväntningar.

Arbetsuppgifter
Du är kundens personliga kontakt såväl vid disk, via telefon och e-post. Du är den som ger prisförslag, rådgivning och sköter tidsbokningen med kunden. I arbetsuppgifterna ingår även mottagande och utlämnande av bilar, dagsplanering för tekniker och att ta betalt efter utfört arbete, samt proaktiv försäljning verkstad

Din Profil
Det är din inställning och din personlighet vi lägger störst vikt vid. Du är positiv och professionell i ditt sätt att kommunicera. Du är en ordningsam lagspelare och det är en självklarhet för dig att kundens behov kommer först. Din laganda och arbetsglädje smittar av sig, vilket är något som leder till företagets framgång. Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du har arbetat i butik eller med något annat serviceyrke tidigare.
Intresse av bilbranschen är en stor fördel.

Vad erbjuder vi?
Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag. Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb där du går till jobbet med ett leende på läpparna. Här finns stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Frågor?

Verkstadschef : Patrik Wigh Småländska Bil AB Vetlanda tel. 0383-763762 mail : patrik.wigh@smalandskabil.se

För att göra en ansökan, skriv några korta rader om dig själv, bifoga ditt CV och skicka till patrik.wigh@smalandskabil.se , skriv servicesäljare i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Wigh
Telefon 0383-763762
Email Mejla Patrik Wigh
Område Vetlanda
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda samt Kalmar Bilcentrum AB i Kalmar. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.

Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.