Personbilstekniker

Personbilstekniker

Nu behöver vi förstärka vårt team i personbilsverkstaden, och därför söker vi dig, en engagerad medarbetare som är noggrann och vill jobba som personbilstekniker med några av branschens vassaste varumärken.

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer för kvalificerade sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så ansök redan idag!

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker/tekniker. Du har god samarbetsförmåga och vill vidareutveckla dig i en spännande bransch.

Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare i gruppen som jobbar mot gemensamma mål.

Du ska
  • Inneha god datakunskap och erfarenhet av el och mätteknik
  • Inneha fordonsutbildning i grunden
  • ha goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att läsa manualer och hjälpa kunder med felsökning
  • Inneha B-körkort
  • Uppskatta kompetenshöjande utbildningar
  • Inneha erfarenhet av att arbeta med diagnosverktyg
Arbetsuppgifter

Som fordonstekniker kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med kontroller och reparationer av olika bilmärke.

Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår att ha nöjda kunder.

För mer information om tjänsten kontakta

Arvin Mosalla

Platschef / Märkesansvarig Kia - 0383-763766

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Arvin Mosalla
Telefon 0383-763766
Område Vetlanda
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.smalandskabil.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Småländska Bil är ett etablerat och familjärt företag som grundades 1950. Med tiden har vi hunnit bli cirka 90 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och servicetjänster av riktig hög kvalitet. Koncernen har tre enheter i Växjö, Kalmar och Vetlanda.

Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar samt återförsäljare för Kia. Vi erbjuder anställning hos en välkänd och renommerad arbetsgivare som värdesätter glatt humör, engagemang, driv och social kompetens.

Vårt ledord är Välvilja, allt vi gör, utför och säger skall vi göra med välvilja. Vi vill alla väl så som kunder och våra anställda. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete och härlig stämning genom alla led.

Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.