Kunnig CNC-operatör sökes till Sjöbergs Workbenches AB!

Kunnig CNC-operatör sökes till Sjöbergs Workbenches AB!

Om företaget

Sjöbergs Workbenches har tillverkat hyvelbänkar i mer än 65 år. I dag är verksamheten renodlad och vi tillverkar hyvelbänkar för träslöjdsalar, hyvelbänkar och arbetsbänkar för hemmafixaren och givetvis för barn. Under senare tid har vi även utvecklat ett sortiment för skolans textilsalar. Även här har vi prioriterat ergonomi och kvalité.

Det breda sortiment du möter på vår hemsida är det bästa branschen kan visa upp. Vi har utgått från användaren i varje liten detalj, ofta i samråd med slöjdlärare.

Välkommen att söka denna attraktiva tjänst i ett stabilt och modernt företag som växer!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.


Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos Sjöbergs står du för flexibilitet och kompetenstillförsel. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och kunskap om CNC. Det innebär att du kan programmera, byta verktyg och ställa maskiner. Spetskompetens på specifika CNC-maskiner efterfrågas ej då viss upplärning kommer ske på plats hos kund. Du kan komma att rotera mellan olika CNC-maskiner.

Arbetet sker dagtid och är en heltidstjänst. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Sjöbergs Workbenches.

Denna rekrytering sker i samarbete med Söder & Co. Vid intresse, kontakta affärsområdeschef Maja Schentz på 0706-774507 eller maja.schentz@soderco.se. Ansökningar bearbetas löpande.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.