Erfaren lagerarbetare och montör sökes till Sjöbergs Workbenches AB!

Erfaren lagerarbetare och montör sökes till Sjöbergs Workbenches AB!

Om företaget

Sjöbergs Workbenches har tillverkat hyvelbänkar i mer än 65 år. I dag är verksamheten renodlad och vi tillverkar hyvelbänkar för träslöjdsalar, hyvelbänkar och arbetsbänkar för hemmafixaren och givetvis för barn. Under senare tid har vi även utvecklat ett sortiment för skolans textilsalar. Även här har vi prioriterat ergonomi och kvalité.

Det breda sortiment du möter på vår hemsida är det bästa branschen kan visa upp. Vi har utgått från användaren i varje liten detalj, ofta i samråd med slöjdlärare.

Välkommen att söka denna attraktiva tjänst i ett stabilt och modernt företag som växer!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.


Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos Sjöbergs kommer du vara en nyckelperson inom vårt lager och vår logistikfunktion. Du kommer främst köra ledstaplare och vi ser gärna att du har behörighet. Dina arbetsuppgifter består av hantering ankommande och avgående dagligt gods samt lastning av containrar. Det kommer vara din uppgift att upprätthålla ordning och vara med och utveckla denna del av verksamheten.

Utgångspunkten för denna tjänst är lager och logistik, andra arbetsuppgifter förekommer såsom slutmontering av våra produkter. Viss upplärning sker på plats hos Sjöbergs Workbenches.

Arbetet sker dagtid och är en heltidstjänst. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Sjöbergs Workbenches.

Denna rekrytering sker i samarbete med Söder & Co. Vid intresse, kontakta affärsområdeschef Maja Schentz på 0706-774507 eller maja.schentz@soderco.se. Ansökningar bearbetas löpande.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.