Vi söker en stjärna till Designtak

Vi söker en stjärna till Designtak

Arbetsuppgifter

Företaget ökar snabbt och stadigt och behöver förstärkning av en medarbetare till sin produktion. Du kommer att få jobba i en modern verkstad med de allra senaste verktygen och maskinerna. Jobbet kommer att innebära mycket svetsarbete, det krävs då att du har erfarenhet inom svetsning och har ett intresse av att utvecklas och lära dig mer inom det.

Formell kompetens

Industri- / Svetskunskaper
B-körkort och tillgång till bil
Bra svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Du är mogen, ansvarsfull och väl medveten om att säkerheten alltid går först. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete. Arbetet kräver också en god samarbetsförmåga, då du i din roll samverkar med flera olika delar av verksamheten för att lyckas i ditt arbete.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Designtak AB är ett snabbväxande och nytänkande företag som designar och tillverkar exklusiva entrétak / skärmtak av högsta kvalité.
Företaget startades 2009 och levererar idag entrétak och större skärmtak över hela Europa.
På bolaget är det 15 st anställda och företaget är beläget i Vetlanda.
För mer information om företaget: www.designtak.se