Vi söker en produktionsledare för anställning hos kund!

Vi söker en produktionsledare för anställning hos kund!

Nu söker Lernia en produktionsledare för anställning hos kund! Uppdraget kommer vara en rekrytering där du anställs direkt hos företaget.

Detta familjeägda företag jobbar med tillverkning och leverans av komponenter främst inom fordonsindustrin. Produktionen är uppbyggd på avdelningar som pressning, svetsning, ytbehandling och montering.

Arbetsuppgifter

Du kommer som produktionsledare arbeta med att planera och leda en av avdelningarna. Där kommer du ha det övergripande ansvaret för personalen.

Du leder, utvecklar och motiverar dina medarbetare och skapar en förbättringskultur i ditt team.

I rollen som produktionsledare har du även arbetsmiljö och kvalitetsansvar.

Personliga egenskaper

Du är en erfaren ledare och har genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Har du tidigare erfarenhet från en liknande roll ser vi det som ett plus. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift

Som person ser vi att du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer med medarbetare i den egna organisationen såväl som med kunder. Du är en god ledare och är tydlig i din kommunikation. Dessutom är du resultatfokuserad och har en fallenhet för att föra processer framåt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har lätt för att planera och prioritera.

Anställningsform/omfattning/

Rekrytering/Heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.