Träindustriarbetare sökes till satsande företag

Träindustriarbetare sökes till satsande företag

Har du erfarenhet av arbete inom träindustri eller byggbranschen och har god vana att arbeta efter ritningar? Nu behöver vi stärka upp med fler arbetare till vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som träindustriarbetare arbetar du tillsammans i grupp i produktion och tillverkar bland annat väggblock efter ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering.

Arbetsuppgifterna är varierande och kräver viss erfarenhet av arbete i liknande produktion. Kapning, spikpistolshantering, sätta isolering, ritningsläsning och sätta fönster är några av de arbetsuppgifter som förekommer i rollen som träindustriarbetare.

Formell kompetens

Vi önskar att du som söker har erfarenhet av eller är nyfiken på att jobba inom träindustrin. Som sökande är det meriterande att du har jobbat som träarbetare, trämontör eller ha erfarenhet inom byggbranschen samt kan ritningsläsning.
  • B-körkort samt tillgång till bil är ett krav, truckkort eller traverskort är meriterande
  • Hantering av spikpistol är en förutsättning och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade snickare som trivs med att arbeta fysiskt, i högt tempo och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs och gillar när det är varierande arbetsuppgifter. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid - Dagtid/Vetlanda

Tillträdesdag

Löpande urval efter överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten, maila: linn.einarsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.