Nu söker vi maskinoperatörer med erfarenhet av excenterpressar!

Nu söker vi maskinoperatörer med erfarenhet av excenterpressar!

Om företaget

Är du tekniskt intresserad, självgående och redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet som maskinoperatör och vill vara en del av ett härligt gäng? Då kan detta vara jobbet för dig!

Just nu söker Lernia maskinoperatörer för nya uppdrag!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med att övervaka och kontrollera tillverkningsprocessen. Vi ser därför att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten. Du kommer även vara behjälplig i produktionen så andra arbetsuppgifter såsom montering, packning och truckkörning kan förekomma

Formell kompetens
  • Verkstadsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Ritningsläsning
  • Mätteknik
  • Körkort
  • Erfarenhet av excenterpressar
  • Truckkort är meriterande
  • Erfarenhet av robot är meriterande
  • Har du arbetat med automatiserade celler är detta meriterande.
Din bakgrund

Vi ser gärna att som söker har en utbildning inom verkstadsteknik eller erfarenhet av att arbeta i tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du tidigare har arbetet vid excenterpressar alternativt har erfarenhet av att jobba vid robotceller.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och ska kunna ta egna beslut. Du är en problemlösare och är duktig på att se helheten. Du är tekniskt intresserad och har god datorvana. Du är flexibel och ska kunna arbeta skift.

Anställningsform/omfattning

Visstid/heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.