Lernia söker erfaren manuellsvetsare

Lernia söker erfaren manuellsvetsare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom MIG/MAG-svetsning. Kunden erbjuder ett varierat produktutbud och materialet du kommer arbeta med är bland annat stål och aluminium.
Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt.
Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG/MAG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.
Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/Robotsvets
Kunskap om svetsbeteckningar
Kunna byta svetstråd

Meriterande:
Materialkännedom
Svetslicenser

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Ekenässjön

Tillträdesdag

Omgående. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi efter en svetsare som har goda kunskaper i MIG/MAG. Vår kund är ett trevligt företag där du får möjlighet att kunna påverka din arbetssituation, du erbjuds ett varierat arbete där du får chansen att arbeta i ett stort team, samt får möjlighet att utvecklas med företaget.