Industripersonal för kommande uppdrag

Industripersonal för kommande uppdrag

Vi söker dig som är intresserad av att jobba inom industrin!

Om tjänsten

Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund.

Du kommer att arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innebära både arbete med maskiner och manuellt arbete. Även truckkörning förekommer.

Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete.

Om dig

För att passa i rollen som produktionspersonal känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel och ha en positiv inställning. Vidare förstår du vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. Du bör även kunna arbeta skift. Truckkort är meriterande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skiftarbete
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta linn.einarsson@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi flera industriarbetare för kommande uppdrag!