Duktig underhållsmekaniker sökes till Beslag och Metall AB!

Duktig underhållsmekaniker sökes till Beslag och Metall AB!

Underhållsmekaniker till Beslag & Metall AB

Beslag & Metall är ett familjeföretag i Ekenässjön som tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin. Produktionen är uppbyggd på avdelningar som pressning, svetsning, ytbehandling och montering. Företaget grundades år 1938 och med över 80 års erfarenhet har man byggt upp en stor kompetens inom plåtsegmentet. Idag producerar Beslag och Metall komplexa artiklar i höga volymer i material som stål, aluminium, rostfritt och mässing. För mer information om företaget och produkterna, vänligen gå in och kika på hemsidan; www.beslagometall.se

Vi söker en engagerad och duktig mekaniker till Beslag & Metall AB. Du kommer ingå i teamet med underhållsmekaniker, elektriker och automationstekniker som tillsammans ansvarar för att utföra förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder. Vi bygger också till viss del egen utrustning samt modifierar inköpt utrustning för att bättre passa behoven.

Maskinparken består i huvudsak av automatpressar, robotsvetsar och monteringsceller med tillhörande kringutrustning.

Arbetsuppgifter:
  • Förebyggande underhåll enligt fastställda underhållsplaner
  • Akut avhjälpande underhåll på maskiner, fastighet
  • Felsökning och rotorsaksanalyser vid haverier
  • Utföra modifieringar av mekaniska konstruktioner.
  • Maskinbearbetning och tillverkning av unika reservdelar vid behov.
Kompetens:
  • Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande samt god erfarenhet av liknande av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
  • Kunskaper inom hydraulik, pneumatik samt el är meriterande.
  • Grundläggande mekaniska färdigheter såsom fräsning, svarvning, svetsning är önskvärda.
Egenskaper:

Då arbetet ibland utförs enskilt och ibland tillsammans med en eller flera kollegor bör du både ha förmågan att ta egna initiativ/jobba självständigt samt ha en god samarbetsförmåga.

Du är en person som ständigt ser förbättringar och möjligheter att utveckla vår verksamhet och delar prestigelöst med dig av dina kunskaper.

Information:

Tjänsten är en rekrytering, dvs Lernia ansvarar över rekryteringen men anställning sker direkt av Beslag & Metall AB.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Vetlanda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.